Med sitt høye kalkinnhold gir den en silkematt overflate og hefter på det meste; tre, metall, plastikk, stoff mm. Den krever ikke noe forarbeide annet enn at overflaten er ren og tørr.

Med Nordic Chic kalkmaling kan du blande dine egne farger dersom du ikke skulle finne akkurat det du gjerne vil ha blant våre 40 lekre farger. Ettersom den er vannbasert så kan du tynne den med vann for å få den konsistensen og effekten du ønsker.

 

Akkurat det med effekt er det som gjør det så moro å jobbe med kalkmaling. Her er mulighetene mange for å gi et møbel, objekt eller vegg ditt eget uttrykk.

For et enkelt matt uttrykk så er det bare å male ett eller to strøk. På møbler og objekter med utskjæringer eller struktur så bruk gjerne en mørk voks og få frem effektene. Mal «vått i vått» i harmonerende farger for å få mye liv i overflatene, eller «tørrbørst» for å gi overflatene en patina. Du kan pusse ned steder og få et shabby uttrykk om ønskelig. Kanskje en vil bruke sjablonger på noe – eller skape effekter med folie i gull, sølv, bronse eller tinn.

Selv om Nordic Chic Kalkmaling er ganske slitesterk, anbefaler vi at du forsegler den for å bli vannavstøtende med Nordic Chic wax eller Nordic Chic Topcoat. Til bruk i kjøkken, bad og gulv anbefaler vi Nordic Chic Topcoat.

Hvis du har et møbel eller objekt som er av betydning for deg, men kanskje ikke holder den standard eller fargevalg som du ønsker; så gi det et nytt liv med Nordic Chic. Eller kanskje du kom over noe som bare trengte et lite løft.

 

Å male med Nordic Chic kalkmaling er ikke bare miljøvennlig og raskt, men noe som alle kan klare. Se mulighetene og kos deg i prosessen med å skape noe nytt av noe gammelt. Kontakt oss gjerne for spørsmål, råd, inspirasjon eller en hyggelig prat.

Vi er glade i miljø, redesign og farger. Eco chic.

 

 

 

 

Ingen VOC , EN: 71-3 sertifisert; hvilket betyr at den er anerkjent til bruk på barnemøbler og leketøy. 

kalkmaling og planter i potter

Nordic Chick er en miljøvennlig, luktfri, hurtigtørrende og ikke minst anvendelig kalkmaling til møbler og interiør.

Nordic Chic kalkmaling